Souhlas se zpracováním osobních údajů

1. Tento souhlas udělujete na SKAISTA Ve smyslu Nařízení (ES) Č. 2016/679 Evropského Parlamentu a Rady o ochraně jednotlivců s ohledem na zpracování osobních dat a o volném pohybu těchto údajů, a kterým se zrušuje Směrnice 95/46 / ES (Obecné Nařízení o ochraně osobních údajů ) (dále jen "Nařízení") zpracovávány tyto osobní údaje:

jméno a příjmení
Název společnosti
e-mail
telefonní číslo
ID
atd.
2. Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo a e-mailovou adresu, mohou být zpracovány na základě vašeho souhlasu, a musí být zpracovány tak, aby proces objednávky / vytvoření kupní smlouvy. Tyto údaje budou zpracovány Správcem na 2 roky.

3. Souhlasím s výše uvedeným zpracováním. Můžete přijmout souhlas kdykoli, například zasláním e-mailu nebo dopisu na kontaktní informace Správce.

4. Zpracování osobních údajů provádí Správce, ale mohou být osobní údaje zpracovávány, které zpracovatelé pro správce

a. TO, dodavatelé

b. Poskytovatelé softwaru pro zpracování

5. Vezměte prosím na vědomí, že podle Nařízení, máte právo:

přijmout souhlas kdykoli,
zeptejte se nás na informace o zpracování svých osobních údajů, požádat o kopii těchto informací,
žádost nám přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, nebo zpracování požadavku omezení,
vyžadují, abychom vymazat osobní údaje,
přenositelnost údajů,
podat stížnost na Úřad pro Ochranu Osobních Údajů, nebo se obrátit na soud.
Odkaz na plné znění Zákona Č. 101/2000 Sb., O Ochraně Osobních Údajů a o změně Některých Zákonů, ve znění účinné od 1. července 2017


Zákon o Ochraně Osobních Údajů 1

Zákon o Ochraně Osobních Údajů 2

Zákon o Ochraně Osobních Údajů 3

Zákon o Ochraně Osobních Údajů 4

 

Kontakty

Česká Republika

  • Korunovační 704/14, Bubeneč, 170 00 Praha 7 (poštovní adresa)
  • Revoluční 767/25, Staré Město, Praha 1, 110 00 (office address)

Itálie

  • Via Bezzecca 29, 31100 Treviso

Bělorusko

  • Platonova 33, kanceláře 185 220034 Minsk
+420 608 095 556
O nás

SKAISTA poskytuje plný počet realitní a poradenské služby. Naše spolupráce kultury, průmyslu znalostí, rozsáhlé zkušenosti, a specializované služby zákazníkům bude dodávat úspěšné realitní řešení.

Moderní realitní trh vyžaduje agresivní označení strategie, s využitím inovativní koncepty, včetně aktuálních sociálních médií trendy. SKAISTA přináší to, co trh vyžaduje.

Náš tým má rozsáhlou profesionální sítě a silné partnerství s vlastníkem nájemce a investory, aby najít nejlepší inovativní a kreativní řešení pro komplexní realitní problémy našich klientů

Jsme hrdí na to, že unikátní a zásadový jako malé realitní a správcovské společnosti. Jsme vášnivě a zaměřuje na poskytování profesionálních real estate a property management služeb v komunitě prostřednictvím našeho spolehlivost, fiskální odpovědnost, tvůrčí řešení problémů, vytváření nových příležitostí, týmová práce a vedení.

© 2018 Skaista
Vývoj webu: MisterWeb